Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Tudakozók képes leírás - Minden ami online.tlap.hu
részletek »

Online Tudakozók - Minden ami online.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: online.tlap.hu » Online Tudakozók
Keresés
Találatok száma - 12 db
Domain Információ

Domain Információ

All information from WHOIS service is provided 'as is'. We take no responsibility for any error or omission in WHOIS data. The data in WHOIS service is provided to you for your information only. You agree not to use high-volume, automated electronic processes to access or query WHOIS service.

Invitel Tudakozó

Invitel Tudakozó

Invitel előfizetőket lehet megtalálni telefonszám vagy csak utca név alapján. Telefonszám szerinti kereséskor mind a körzet-, mind a telefonszámot meg kell adni. A körzetszámot (vagy mobilszám esetén a szolgáltató előhívószámát) 06 nélkül kell megadni. A telefonszámot folyamatosan (kötőjel ill. szóköz nélkül) kell beírni. A telefonszámban helyettesítőként használható a ? karakter, de a * nem. A rendszer maximum 100 találatot listáz ki (albejegyzéseket is figyelembe véve), függetlenül az összes találat számától. Kérjük, minél pontosabban töltse ki a mezőket!

NetCégtudakozó

NetCégtudakozó

A Net-Cégtudakozó oldalára látogató felhasználóink egyszerűen megtalálhatják azokat a cégeket, amelyeknek szolgáltatásaira igényt tartanak. Egyszerűen kereshet cégnév, megye, város, tevékenység illetve szabad keresőszó alapján. Továbbá egyszerre több kulcsszó megadásával ott van a lehetőség felhasználónk előtt, hogy tovább szűkítse a találati eredményt, így pontosan a megfelelő partnert találhatja meg.

Online Tudakozó

Online Tudakozó

Jen Fe Tapasz, a jó megjelenéshez és a természetes szépséghez. A Jen Fe tapasz egy rendkívüli termék, amely a ForsLean, zöldteakivonat, guarana és a Cosmoperine természetes keveréke. Az eredmény egy egyszerűen használható termék, mely elősegíti a természetes méregtelenítést.

Origo Tudakozók

Origo Tudakozók

Üdvözöljük "On-line Telefonkönyv és Arany Oldalak" oldalainkon! Itt az előfizetők adatai alapján az On-line Telefonkönyvben és az On-line Arany Oldalakon kereshet. A "segítség a kereséshez" menüpontban minden olyan információt megtalál, amely segít eligazodni a kereséssel kapcsolatos kérdésekben.

Szakmai Tudakozó

Szakmai Tudakozó

A Cégtudakozó egy 5 éve működő és folyamatosan bővülő internetes adatbázis / keresőrendszer, mely ma már több mint 80.000 magyarországi vállalkozás adatait tartalmazza, így a magyar kis- és középvállalkozások vezető gyűjtőportálja. A vállalkozások szolgáltatásaik alapján jól meghatározott tevékenységi kategóriákba vannak sorolva, mely kategóriák megkönnyítik a keresést, valamint tartalmas, megszűrt találatokat eredményeznek az oldal felhasználói számára.

Szépségszalon és műkörmös

Szépségszalon és műkörmös

Szépségszalonok és műkörmösök, pedikűrkörösök szakmai katalógusa. Ingyenes regisztráció és megjelenés. Prémium kiemeléssel még többet érhet el a szakmai katalógussal. Sok más hasznos ingyenes szolgáltatás, mely nagyszerű marketing lehetőség a szépségszalonok és a műkörmös szakemberek számára egyaránt.

T-Online Tudakozó

T-Online Tudakozó

Bizonyára már Ön is járt úgy, hogy útközben sürgősen szerette volna megtudni, hol van Önhöz legközelebb ATM automata, milyen időjárás várható akár itthon, akár a nyaralási úti cél helyszínén, meddig van nyitva a posta, mi lesz este a moziban, színházban, esetleges sürgősen szüksége lenne víz-, gáz- vagy villanyszerelőre, üvegesre, autómentőre. Esetleg virágot vagy ételt szeretne rendelni, de nincs kedve, ideje bajlódni a keresgéléssel és megbízható szolgáltatást szeretne igénybe venni?

Tudakozó Online

Tudakozó Online

Miért jó Önnek és vállalkozásának itt megjelenni: - vállalkozása egy plusz megjelenési lehetőséget kap az interneten - ebből eredendően több vevő is megtalálhatja Önöket - lehetősége van oldalának a linkjét is elhelyezni, amely tovább növeli saját weboldala erősségét, segíti a különböző keresőkben való előrébb jutást -teljesen automatizált felhasználói felület, lehetősége van cégén kívül apróhirdetést, reklám cikket, vállalati eseményt is többször elhelyezni - itt is elhelyezheti linkjét, ami tovább növeli saját oldal erősségét - oldalunk több napi ezres látogatója közül páran, talán épp az Ön szolgáltatását keresik!

Hirdetés
Tudakozó Vállalkozásokról

Tudakozó Vállalkozásokról

Tudakozó, amelyen mindenki rajta van! Tudakozó - tudakozo.org - Regisztráljon Ön is INGYEN! Tudakozó oldalunk segítségével ismertté teheti vállalkozását, üzleti ajánlatát, bemutatkozó cikkek publikálhat cégéről, újdonságairól. Tudakozó tájékoztat eseményeiről. A Tudakozó több mint egy online tudakozó. Mire tudja használni a Tudakozót? Ha Önnek vállalkozása van, akkor feltöltheti cégét, vállalkozását. Elhelyezhet bemutatkozó videót, elérhetőséget, térképet, fotógalériát. Cégkereső menüpontunkban mindezt megteheti. Amennyiben kedvezményes ajánlata van, azt kinyomtatható kupon formájában juttathatja el az érdeklődőknek. Akciók menüpontban erre van lehetősége. Tudakozó oldalunkon elhelyezheti üzleti ajánlatát is. Lehetősége van részletes tájékoztatás adni a termékéről vagy szolgáltatásáról. Üzleti ajánlatok menüpontban erre van lehetősége. Amennyiben bemutatót vagy promóciós előadást rendez, abban az esetben a Tudakozó események részében ezt praktikusan megjelentetheti. Lehetősége van az esemény pontos feltüntetésére, képgalériát, térképet is mellékelhet. Ismerje meg oldalunk ezen lehetőségék: Események.

Vodafone Tudakozó

Vodafone Tudakozó

A tudakozó csak azon ügyfeleinkről ad felvilágosítást, akik hozzájárultak adataik tudakozóban való közléséhez. Az Online Tudakozó segítségével az előfizetők neve és telefonszáma alapján tud keresni, az oldalon látható mezők kitöltésével.

Web Telefonkönyv

Web Telefonkönyv

A cég regisztrálása az adatbank rendszerében, A vállakozás adatainak megjelenítése tevékenységekkel, telephelyekkel, Márkanév, minőségbiztosítás feltüntetése, Webcím megjelenítése linkelési lehetőséggel, Miniweb készítése díjmentesen, Logo megjelenítés, Térképes rákeresés, Szlogen, figyelemfelkeltő mondat biztosítása megjegyzésként, Díjmentes adatmódosítás az üzleti év alatt

Tuti menü