Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Tanfolyam, Oktatás képes leírás - Minden ami online.tlap.hu
részletek »

Online Tanfolyam, Oktatás - Minden ami online.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: online.tlap.hu » Online Tanfolyam, Oktatás
Keresés
Találatok száma - 24 db
Belső Gyerek

Belső Gyerek

Abban az esetben keressen fel, ha eltökélt szándéka a változás és ezen keresztül a múltba és önmagába való betekintés. Ez fájdalmas kinek mennyire....Minenkinek saját magáért kell vállalni a felelősséget, és mindenki! saját magáért dolgozik. Én "csak" egy kezet adok, egy segítő kezet. Ha döntött: hajlandó elengedni a múltat és egy szebb, egészségesebb, boldogabb jelent beengedni, és elszánt: szívesen segítek!

Gitárleckék

Gitárleckék

Gitárleckék elektromos gitár és akusztikus gitár zenészek számára, akik könnyedén szeretnének tanulni, de komolyan veszik a zenélést. A GitárTanfolyam.hu weblapon jelenleg 73 db ingyenes és 56 db tagsághoz kötött gitárleckéből tanulhatsz. A leckék számát folyamatosan növeljük.

Honlaptervezés

Honlaptervezés

Honlaptervezés, grafikák honlappá alakítása és ingyenes kezdő tanfolyam a honlapok világáról. A Bevezetés a honlapok világába c. tanfolyam 8 részben bemutatja Önnek az internet alapfogalmait, valamint egy honlap elindításának munkálatait. Mindezt ingyenesen!

HTML és CSS Oktatás

HTML és CSS Oktatás

Üdvözöllek a StandardsMode.hu oldalon, ahol (szinte) mindent megtudhatsz az XHTML-ről, HTML-ről és a CSS-ről, azaz a honlapkészítéshez nélkülözhetetlen nyelvekről. Az oldalon a legjobb módszereket vesszük sorra, többek között:

Ingatlanos Tippek

Ingatlanos Tippek

Sokat törted már a fejed, hogy min tudnál javítani ahhoz, hogy Te is annyi pénzt vigyél haza, mint a legsikeresebbek és amennyiről akkor álmodtál mikor belevágtál az ingatlanértékesítésbe? Ha úgy érzed Téged is megillet már a várva várt siker vagy még csak most tervezed, hogy ingatlanosként szeretnél dolgozni, akkor itt a helyed és olvass tovább... Itt végre megismerheted azokat a bevált ingatlanos stratégiákat, tippeket és trükköket, melyeknek köszönhetően számos ingatlanos fölé tud emelkedni a többi kollégájának anyagi és elismerési téren.

Kerner Training Személyiségfejlesztés

Kerner Training Személyiségfejlesztés

Ha önbizalomhiányban szenved, vagy ha vágyik rá, hogy változtasson életén, a Személyiségfejlesztés blogon tippeket, tanácsokat, és motivációt gyűjthet a céljai megvalósításához. Érdekes írásokat olvashat a boldogságról, a gazdagságról, emberi kapcsolatokról, sikerről, időgazdálkodásról. Ezen kívül értékes tanulmányokhoz és tudásanyagokhoz juthat hozzá, ha feliratkozik az ingyenes 50 részes személyiségfejlesztő online tréningre. Értékes információkhoz juthatsz és hasznos tanácsokkal gazdagodhatsz a Személyiségfejlesztés blogon. Ha szeretnél magadból többet kihozni és sikeresebbé válni, akkor a személyiségfejlesztést Neked találták ki.

Kis Vakond

Kis Vakond

Kis Vakond Tanoda,oktatás,levelezo oktatás,alapoktatás,nyíregyháza,matemati ka verseny,levelezo verseny,tábor,táborozás,Kis Vakond tábor. Én eddigi életem legszebb 2 nyarát tölthettem a táborban 2004-ben és 2005-ben, és Nagyon Köszönöm.:) Új barátokat szereztem, rengeteg élményben lehetett részem.. sőt 2005-ben itt ünnepelhettem a születésnapomat.. ami köszönve Zoli bácsinak, és a csoportvezetőknek, talán az eddigi legszebb szülinapom volt.

Matematika Verseny

Matematika Verseny

Matematika, matek, matematikai feladatsorok az Interneten! Internetes matematikaverseny, matekverseny, Comenius Logo, logikus gondolkodás! Internetes matematika tesztverseny, ComLogo! Gyere és tanulj online.

On-line alkalmassági vizsgálatok, tesztre szabva

On-line alkalmassági vizsgálatok, tesztre szabva

A verbális tesztekkel az érvelési képességet mérjük fel, a feladatok jellege és szövege hasonló a vezetői munkánál tapasztaltakhoz. A numerikus tesztekkel azt mérjük, hogy az egyén mennyire képes helyes következtetésekre jutni a számszerű táblázatokban. A személyiségtesztek hozzájárulnak a sikeres kompetenciamodell kialakításában, mellyel kiválasztható a megfelelő munkaerő. A numerikus tesztekkel azt mérjük, hogy az egyén milyen szinten képes helyes következtetésekre jutni a számszerű adatokból.

Hirdetés
Online HTML Tanfolyam

Online HTML Tanfolyam

A tanfolyam anyaga a "0-ról indul", azaz csupán arra épít, hogy be tudod kapcsolni a gépet, megtalálod a billentyűn a betűket és a jeleket... Ezen kívül szükséges az elhatározásod, hogy végigcsináld az egészet! A HTML kódok ismerete elengedhetetlenül szükséges a weblapkészítéshez. Nem túl nagy ez a készlet, viszont logikusan variálhatók, egymásba illeszthetők, így az alkalmazáskor nagyon széles lehetőségeket kínálnak. Eleinte biztosan úgy érzed majd, hogy fárasztó a sok gépelgetés, hogy gyakran nem úgy "működnek" a dolgok, ahogyan azt elképzelted. A munkafolyamat megkönnyítésére majd találsz jó kis tippeket! (Itt megjegyzem máris: a hibák 99%-a gépelési hiba!)

Online kresz oktatás jogosítványhoz

Online kresz oktatás jogosítványhoz

Tanulj meg nálunk vezetni! Rutinos oktatóink segítségével és támogatásával könnyedén megszerezheted az elméleti alapok mellett azt a gyakorlati tudást, amivel a vizsga már csak ujjgyakorlat lesz. Autósiskolánk több folyamatos kurzust tart különböző kategóriákban, így a népszerű motor és B kategóriás jogosítványon kívül akár teherautóhoz, autóbuszhoz és nehézpótkocsihoz is megszerezheted a vezetési engedélyt. A tanfolyamok időpontjairól, árairól érdeklődj telefonon, e-mailben, vagy személyesen központi irodánkban!

Online Nyelvoktató Rendszer

Online Nyelvoktató Rendszer

Saját online nyelvoktató rendszer innovatív nyelviskoláknak online nyelvtanításhoz. Élőben tarthat órákat interneten keresztül, így a tanulója bárhol élhet az országban (vagy azon kívül). Online feladatcsomagokat készíthet távtanuláshoz, és azokat több tanulónak eladhatja, mintha csak órákat tartana. Többet nyújthat, mint más magántanárok, ha a hagyományosan tanuló diákjainak online házi feladatokat ad.

Online szintfelmérő teszt

Online szintfelmérő teszt

Online szintfelmérő tesztek angol, német, olasz, francia, spanyol nyelvből. Tölts ki egy tesztet és megmondjuk milyen szinten vagy, ajánlunk számodra nyelvtanfolyamot. A szintfelmérő teszt kitöltése csak tájékoztató jellegű, ha alapos szintfelmérést szeretnél, akkor keresd fel nyelviskolánkat Szigetszentmiklóson, vagy online!

Online Tanfolyamok Olcsón

Online Tanfolyamok Olcsón

ONLINE AKADÉMIA - Online tanfolyamok, grafikai tanfolyamok, szoftveroktatás, életmód, hobby ajándékba is adható névreszóló oklevéllel! Photoshop, 3D Studio Max, Flash, Word, Excel, Szülésre felkészítés, Bűvészet

Ovisvilág

Ovisvilág

Gyakorlati tanácsok szülőknek óvodától iskoláig. Játékos beszédfejlesztési feladatok, mondókák, rigmusok, mesék. találós kérdések, játékötletek ovis anyukáknak és apukáknak. Hallgatható angol gyermekversek és mesék. Barkácsolási tippek a gyerekekkel, évszakok szerint.

Önismeret és Meditáció

Önismeret és Meditáció

Önismereti tanfolyam témái: önértékelés, önelfogadás, őszinteség, tudatos életirányítás, problémamegoldás, család, szülő-gyermek kapcsolat, párkapcsolat, lélekpár, duálpár, belső látás fejlesztése, anyagi önmegvalósítás,

Pszichológus és Autogén Tréning

Pszichológus és Autogén Tréning

Pszichológus, autogén tréning, pályaválasztási és életvezetési tanácsadás, tanulásmódszertan. Autogén tréning, relaxáció, stresszkezelés. Pályaválasztás, álláskeresés, karrier. Tanulásmódszertan, gyorsolvasás. Pszichológiai/életvezetési tanácsadás.

Tuti menü