Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Szótár képes leírás - Minden ami online.tlap.hu
részletek »

Online Szótár - Minden ami online.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: online.tlap.hu » Online Szótár
Keresés
Találatok száma - 12 db
Angol-magyar szótár

Angol-magyar szótár

Szótárunk egy ingyenes online angol-magyar és magyar-angol szótár. Jelenleg több száz ezer jelentéspárral rendelkezünk. Használata rendkívül egyszerű: válassza ki, hogy melyik szó jelentését keresi, mint például angol szó magyar jelentését, vagy magyar szó angol jelentését. A keresett szót csak írja be a mezőbe, majd nyomja meg a Keresés gombot, a kereső pedig automatikusan kidobja Önnek a szó lehetséges jelentéseit. Online szótárunkban meg is hallgathatja, hogy az adott szót hogyan kell megfelelően kiejteni.

DATIVUS Angol-Magya

DATIVUS Angol-Magya

Angol-magyar / magyar-angol fordítást segítő programcsomag három modullal (Weblapfordító, Fordítóprogram, KLIKK gyorsszótár és gyorsfordító). Ennek az egérvezérelt szótárnak a segítségével egyetlen kattintással szótárazhat a legnépszerűbb Windows programokban (Outlook Express, Internet Explorer, Microsoft Word, stb.).

Eszperantó-Magyar Szótár

Eszperantó-Magyar Szótár

Internetes eszperantó szótár és eszperantó fordítássegítő program. Nem csak eszperantó szavakat, de max. 500 karakter hosszú eszperantó mondatot vagy eszperantó szöveget dolgoz fel. Magyar-eszperantó irányban is használható.

Ingyenes angol-magyar fordító

Ingyenes angol-magyar fordító

Ingyenes angol-magyar szöveg és webfordítás. Angol-magyar és magyar-angol szótár. Ingyenes angol-magyar szöveg és webfordítás. Angol-magyar és magyar-angol szótár. Ingyenes angol-magyar szöveg és webfordítás. Angol-magyar és magyar-angol szótár. Ingyenes angol-magyar szöveg és webfordítás. Angol-magyar és magyar-angol szótár.

Magyar Német - Fordító

Magyar Német - Fordító

Német-Magyar Magyar-Német online fordítás, német fordítóprogram! Betegszoba gyógyulás szájról szájra. Magyarország első számú kortörténet megosztó egészségügyi közösségi portálja. Pénzügyi és gazdasági online hírportál. Mikro- és makrogazdasági hírek, elemzések, életrevaló fórumok a szakembereket foglalkoztató kérdésekről.

Magyar-Angol Vonzatkereső

Magyar-Angol Vonzatkereső

Mindenekelőtt szeretnék bemutatkozni. Nevem Mező Csaba, foglalkozásom tanár. Munkahelyem a Baross László Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Mátészalka. Angol nyelvből különböző korosztályhoz tartozó tanítványok felkészítésével foglalkozom, beleértve a felzárkóztatást, érettségire, nyelvvizsgára, felvételire történő felkészítést és felnőttoktatást is. Az angol érettségi vizsgákra és nyelvvizsgákra történő felkészüléskor, valamint utazások során eredményesen hasznosítható angol kifejezések gyüjteménye. ( Folyamatos frissítés alatt.)

Magyar-Angol-Német

Magyar-Angol-Német

Jelenleg már a 8.verzió elérhető, mely nem csupán szótár, hanem képtár, szöveggyűjtemény, vagy akár receptgyűjtemény is lehet. Internetes eszperantó szótár és eszperantó fordítássegítő program. Nem csak eszperantó szavakat, de max. 500 karakter hosszú eszperantó mondatot vagy.

Online Fordító

Online Fordító

Ingyenes online weboldal és szövegfordító. Ingyenes online weboldal és szöveg fordítás angolról, németről magyar nyelvre. Az oldal által végzett gépi fordítás nem tökéletes, viszont hasznos lehet azok számára, akik nehezen boldogulnak a fordítással.

Online Fordítószolgáltatások

Online Fordítószolgáltatások

A MorphoLogic ingyenes nyelvészeti szolgáltatásokat nyújt: szövegfordítás, weblapfordítás, szótárak, hangos beszéd, nyelvfelismerés, helyesírás, többnyelvű keresés és mondatelemzés. Fordítóprogram a magyar és 50 másik nyelv között!

Hirdetés
Portugál-Magyar Szótár

Portugál-Magyar Szótár

Magyar-Német szótár, online szótár, több mint 300 000 szópár, szakkifejezés. Egyszerű a keresés, nyelvtani információban gazdag találatok, ragozás. Fordítások keresése a KirzeN Nemzetközi Szótárban. Keresés a német-magyar és a magyar-német szótárban.

Román-Magyar Szótár

Román-Magyar Szótár

A MorphoLogic ingyenes nyelvészeti szolgáltatásokat nyújt: szövegfordítás, weblapfordítás, szótárak, hangos beszéd, nyelvfelismerés, helyesírás. Német magyar szótár! Több mint 300 000 szópár, szakkifejezés. Egyszerű keresés, nyelvtani információban gazdag találatok.

sztaki Szótár

sztaki Szótár

Hihetetlenül csodálatosan kiváló, ugyanakkor kimondhatatlanul nagyszerűen jó hírrel szolgálunk a mai napon (bármikor is olvassák ezt) a tisztelt szótározó pajtásságnak. Olyan horderejű dologról van szó, amit csak a Holdra szállással, a szeletelt kenyér feltalálásával és az intim piercinggel ukulelézéssel lehet egy lapon említeni.

Tuti menü