Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Rádió képes leírás - Minden ami online.tlap.hu
részletek »

Online Rádió - Minden ami online.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: online.tlap.hu » Online Rádió
Keresés
Találatok száma - 16 db
Bartók Rádió

Bartók Rádió

Paul McCreesh karmester volt 2008 decemberében a Fesz- tiválzenekar vendége. Részleteket ismételünk meg a koncertből. A Zeneakadémián nem- régiben lezajlott Weiner Leó Kamarazenei Versenyről hallhatnak beszámolót, majd be- mutatkozik egy ifjú szerző, Tornyai Péter.

Gazdasági hírek - Gazdasági Rádió

Gazdasági hírek - Gazdasági Rádió

BÉT-index, tőzsdei hírek, gazdasági hírek? Akkor Gazdasági Rádió! A Gazdasági Rádió sokak kitartó, kemény munkájának eredményeképpen, a munkatársak tehetségének köszönhetően sikeres rádióvá, a médiavilág hatékony szereplőjévé, számon tartott tényezőjévé vált. A www.gazdasagiradio.hu oldalon megtalál mindent, ami a gazdasági hírekkel, a tőzsdével, az állampapírokkal, stb. kapcsolatos!

Jazz Rádió Online

Jazz Rádió Online

Elindítottuk a JazzRadio új stream-jeit. Az új formátum Ogg Vorbis és nem MP3. A váltás a jobb hangminőség érdekében és licenszelési okokból történt. Ha valaki nem rendelkezik 'OGG' pluginnal, akkor az alábbi helyen letölthető egy-két médialejátszóhoz. Visszajelzéseket az info@jazzradio.hu címre várjuk.

Juventus Rádió

Juventus Rádió

Juventus Rádió - Annyi jó zene van. Az igazi hősök a szomszédban laknak vagy akár mellettünk állnak a villamoson. A Juventus Reggel hallgatói már sok embert megmentettek...Zita nevű hallgatónk pedig úgy melleket kap ballagási ajándékként - persze nem tőlünk.

Klubrádió

Klubrádió

A közigazgatás és az igazságügy mellett a kormányzati kommunikáció, a társadalmi integráció ügye, valamint a civil-, egyház- és kisebbségügyi kérdések is a Navracsics Tibor vezette Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumhoz tartoznak majd. Erről a tárca leendő vezetője beszélt az MTI-nek adott interjújában.

Laza Rádió

Laza Rádió

Egycsatornás internetes rádió. Mulatóstól a rockig. 24 órás rádióadó. Kívánságműsor, pontszerzős játékrendszer, chat, blog. Lényegében befejezték a Himalájában eltűnt Várkonyi László keresését - értesült a Magyar Rádió. Sárközy Péter, pekingi magyar főkonzul elmondta.

Lépés Rádió - Az Online adó!

Lépés Rádió - Az Online adó!

A Lépés Rádió 2009 novemberében alakult. A rádió zenei palettáján a 70-es évektől napjainkig változatosan kedvenc slágerei megtalálható. Célunk elsősorban az, hogy a sérült embereket közelebb hozzuk a társadalom többi rétegéhez, illetve, hogy a hallgatók főleg a fiatalok és középkorúak sok, számukra tetsző zenét halljanak a rádióban. Szerintünk minden korosztályt ki kell szolgálni mind a zene, mind a műsorok terén, így műsortervünket igyekszünk úgy alakítani, hogy nemcsak a tizenévesek, hanem a középkorúak is megtalálják benne kedvenc felvételeiket, műsoraikat.

Mellesleg Rádió

Mellesleg Rádió

Amennyiben nincs megfelelő programod a Mellesleg Rádió hallgatásához, WINAMP vagy Real ONE playert töltsél le! Linuxhoz használj XMMS-t! Rádió1 - Csak igazi mai sláger megy - Hallgasd a Rádió1 adását interneten is!

MR1-Kossuth Rádió

MR1-Kossuth Rádió

A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén elfogadta Budapest 2010. évi költségvetését. A főváros 539 milliárd forintos büdzséjét 34 igen szavazattal, 30 nem ellenében, tartózkodás nélkül fogadták el. A költségvetésre, amely több mint 491 milliárd forintos bevétellel számol, a szabad demokrata és a szocialista képviselők szavaztak igennel.

Hirdetés
Petőfi Rádió

Petőfi Rádió

2006-ban egy kolumbiai hip-hop banda a saját kiadásában megjelentetett egy albumot. Volt abban minden: afrikai dobok, latin pop, rumba, salsa, reggae, funky, hip-hop meg egy jó adag elektronika, és bár az ilyen fúziós próbálkozásokkal Csendes-óceánt lehet rekeszteni, a Choc Quib Townra rákattant a fél világ.

Randi Rádió

Randi Rádió

Kérem bocsássák meg, hogy legelőször is tagjainknak, szimpatizánsainknak, aktivistáinknak, támogatóinknak szeretném megköszönni azt a sokszor emberfeletti munkát és áldozatvállalást, amit részben a kampány alatt, részben már az azt megelőző hónapokban, években vállaltak. Köszönjük családtagjainknak a kitartást, a támogatást, türelmet.

Roxy Rádió

Roxy Rádió

Figyeld a Roxy nyeremény játékait, mert a buli napjáig minden nap háromszor sorsolunk páros belépőket a partyra! Nyitott szemmel járj majd Budapesten november 6-án pénteken és 7-én szombaton egész nap: figyeld a cirkáló, hatalmas, hófehér Roxy limuzint, mert abban 5 bomba csaj osztogatja a belépőjegyeket!

Star Music

Star Music

A szőke szupersztár, Christina Aguilera pénteken, hazai idő szerint reggel 6.00-kor bemutatja "Not Myself Tonight" című legújabb videoklipjét a on VEVO-n. A "Not Myself Tonight" Aguilera első kislemeze legújabb, Bionic című. Zene hallgatás a nap 24 órájában. Internetes rádiónk hazai és külföldi slágerekkel szórakoztatja hallgatóit.

Tilos Rádió

Tilos Rádió

Bár a Kapolcsi Művészetek Völgye idén elmaradt, a térség falvainak lakói, helyi lokálpatrióták és lelkes civil szervezetek úgy döntöttek, hogy önerőből és ingyen mégis megszerveznek egy programsorozatot. A Szabad Rádiók Magyarországi Szervezete a Fesztivál idejére létrehozta a Közös Hullámhossz rádiót, amely július 31. és augusztus 9. között éjjel-nappal sugároz, földi frekvencián az FM 96,5 MHz-en. A szabad rádiósok összefogásból létrejött vállalkozás különlegessége, hogy az ország számos non-profit, közösségi és kisközösségi rádiója részt vesz benne, és a műsorokat a rádiósok közösen készítik majd. A műsorfolyamból a készítők minden nap délután öt órától egy órát maguknak szakítnak ki, közös bemutatkozásra. Ennek az adásnak az lesz az érdekessége, hogy az ország valamennyi, a programban részt vevő közösségi rádiója közvetíteni fogja. A Dörögdi Fesztiválon a budapesti Tilos, Civil és Fúzió Rádió, a szegedi Rádió Mi, a pécsi Periszkóp Rádió, a zámolyi Vértes Rádió és a halászteleki ZsebRádió lesz jelen. Az adásokat számos közösségi rádió átveszi és közvetíti szerte az országban.

VPS1.hu virtuális szerver szolgáltató

VPS1.hu virtuális szerver szolgáltató

Profi virtuális szerver szolgáltatás már havi 1.990 Ft-tól. Magyrország egyik legnagyobb szolgáltatójától. Windows VPS és Linux VPS lehetőség is. Forexezéshez, tárhely szolgáltatáshoz, vagy, amihez kell. Virtuális szerver bérlés, magyar brand szervereken, 24 órás ügyfélszolgálattal. A legolcsóbb prémium virtuális szerver szogláltató. VPS már havi 1.990 Ft-tól

Zene Online

Zene Online

Zene hallgatás többszáz különböző rádió csatorna, ingyen filnézés, egyszerű online letöltés a youtube videókból. Zenei stílusok online blues country drum bass dance goa psy trance hip-hop house jazz latin salsa metal newage relax progressive punk pop rap rock r& reggae techno. Hallgasd kedvenc zene stílusodat vagy hallgass rádiót online. A zene hallgatáshoz valamilyen lejátszó szükséges. Az én kedvencem a KmPlayer. Mindent lejátszik. Még nem találtam olyat amit nem tud lejátszani.

Tuti menü