Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online Póker képes leírás - Minden ami online.tlap.hu
részletek »

Online Póker - Minden ami online.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: online.tlap.hu » Online Póker
Keresés
Találatok száma - 8 db
Akciós póker szettek és kiegészítők

Akciós póker szettek és kiegészítők

Póker szettek nagy választékban, kedvező áron kaphatók webáruházunkban. Számos póker szett közül választhatsz. Számozott, számozatlan, műanyag, fémbetétes műanyag, kerámia zsetonkészletek szerepelnek választékunkban. Lehetőség van egyedi póker szett készítésére is, kérjük lépjen kapcsolatba munkatársunkkal. A póker szettek mellett nálunk mindent megtalálsz mely egy póker játékhoz szükséges. Póker kártyák, póker asztalok, kártyaőrök, és számos már kiegészítő közül választhatsz akár magadnak akár ajándékba.

Best Póker

Best Póker

A póker az egyik legnépszerűbb kártyajáték a világon. A lényege, hogy a játékosok a nyílt vagy zárt kártyáikból a legjobbat kihozva elvigyék az asztal. Póker portál és magyar online póker közösség. Póker stratégia profi póker játékosok segítségével. Póker bónusz és rakeback ajánlatok magyar.

Bwin Póker

Bwin Póker

A közvetlen helyválasztás funkcióval azonnal helyet foglalhat az asztalnál anélkül, hogy előbb meg kellene nyitnia azt. Az új lobbyban percenként frissítjük a versenyek adatait többek között a ranglistákat, nyereményelosztást, a versenyek add-on, rebuy és vakszintjeit, valamint valós időben megtekinthető az asztalelőnézet is.

Everest Póker

Everest Póker

Fedezze fel az online pokert nállunk! A mi könnyen kezelhet? poker szoftverünkkel amely minden gyakorlati szint? játékosnak szolgál, Everest Poker a világ legközkedveltebb poker terme! Ismerkedj meg a többi póker játékossal barátságos hangulatú pókertermünkben

Pacific Póker

Pacific Póker

A Pacific Poker a befizetés után azonnal jóváírja a számlán a bónuszt. Korábban a befizetés azonnal kivehető volt, de a Pacific Poker megszüntette ezt a lehetőséget, és zárolja azok számláit, akik megpróbálják a bónusz jóváírása után azonnal kivenni a befizetést.

Póker Bónuszok

Póker Bónuszok

A póker a világon az egyik legelterjedtebb kártyajáték. Oldalunk segítségével megismerkedhetsz a póker rejtelmeivel és elsajátíthatod a tudást ami szükséges ahhoz, hogy nyerő játékos váljon belőled. Senki se születik profinak, de bárkit híressé és gazdaggá tehet ez a népszerű játék. Látogass el oldalunkra és alapozd meg póker tudásod.

Póker Stars

Póker Stars

A PokerStars a világ legnagyobb online pókerterme - minden alapon több játékkal, nagyobb versenyekkel és több játékossal, mint bármely másik oldalon. Tanulj meg pókerezni, töltsd ki helyesen a kvízt és megkapod a ingyen a 150 dollár kezdőtőkét, amit ki is vehetsz, de meg is többszörözheted a pénzedet.

Zártkörű pókerbajnokságok

Zártkörű pókerbajnokságok

A Your Poker Tour segítségével meghívhatod munkatársaidat, barátaidat, régi iskolatársaidat egy közös online pókerpartira. Döntsétek el, hogy mikor és legalább hányan szeretnétek játszani. Adjátok le igényléseteket az oldalon, hogy létrehozzátok saját, zártkörű, jelszóval védett pókerversenyeteket. A továbbiakról (regisztráció menete, jelszó a bajnoksághoz, stb.) e-mailben értesít a Your Poker Tour csapata.

Tuti menü